dilluns, de febrer 28

Endavant!

  • Avui dilluns ens reunim per acordar les nostres propostes de mobilitat. Si vols participar envia un mail a alternativabg@gmail.com.
  • El dissabte 19 de març està previst un dinar al carrer per presentar la candidatura de l'Alternativa. Preus populars i música festiva. Aviat tots els detalls.
  • Els joves skaters ja disposen d'un espai temporal per patinar, sense cost. Felicitats al joves i als seus pares i mares per la feina.
  • Tot i que els treballadors de la neteja viària han cobrat els sous fins el mes de desembre, es tornen a acumular, de moment que queda pendent gener i febrer. Encara queda per resoldre el local on es els treballadors s'han de canviar la roba, netejar, guardar la maquinària. La nau continua sense llicència d'activitat econòmica, sense aigua, llum, ni lavabos. Amb aquesta situació, l'ajuntament fomenta la precarietat laboral. Exigim la solució, ja!
  • Quatre mesos porta un veí per resoldre les deficiències de la paret mitjanera de casa seva. Deficiències provocades per l'enderrocament de la casa del costat. Burocràcia, desorganització...?.
  • Moltes queixes per part dels veïns, i gestions per part de l'Alternativa, per netejar els terrenys privats que estan entre el CEIP MIRADES i la zona esportiva. Sis mesos sense resultats.
  • Vam demanar eliminar les casetes de venda de pisos. Totes elles abandonades, reflectint la decadència econòmica, moltes obertes i utilitzades per activitats com la venda de drogues, i convidant a que en el futur hi hagin accidents greus. Recordeu l'incendi del juny de l'any passat?

dilluns, de febrer 21

CAP A LES ELECCIONS MUNICIPALS: PREMSA

Diari El Punt




Diari de Tarragona

dilluns, de febrer 14

CAP A LES ELECCIONS MUNICIPALS: AGENDA


Dimecres 16 de febrer, 20'30h a Ca l'Astut, reunió per decidir el vot dels punts del Ple ordinari.

Dijous 17 de febrer, 20h, Ple ordinari de l'Ajuntament de Torredembarra.

Dissabte 19 de febrer, 11h, a la Sala de reunions del Casal Municipal, reunió per tancar el programa electoral.

Vols col·laborar? alternativabg@gmail.com

dijous, de febrer 10

dilluns, de febrer 7

El conflicte de la neteja viària al Diari ARA


Arbres a Torredembarra


La passada setmana un garrofer de la zona verda/pàrquing del Carrer Lleida apareixia estellat, una pràctica habitual al nostre municipi. I dissabte el col·lectiu GROP va fer una plantada d'arbres al viver dels horts dels jubilats.

Calen polítiques serioses en el tema de l'arbrat, entre d'altres motius per que a l'estiu fan ombra... :-)

divendres, de febrer 4

dijous, de febrer 3

Bus urbà: incompliment d'horaris

Queixa veïnal: El bus urbà de Torredembarra no compleix els horaris, marxant 5 i 10 minuts abans de l'hora marcada, provocant que els usuaris hagin d'agafar altres mitjans de transport, com el cotxe, o bé esperar al següent bus. Cal recordar que les freqüències són de 60 minuts. Desprès diran que no hi puja ningú i que per retallar despeses s'hauria d'eliminar el servei!