dissabte, de novembre 26

dimecres, de novembre 23

dimecres, de novembre 16

dimarts, de novembre 15

15 de novembre: tots al casal!

divendres, de novembre 11

15 de novembre

Senyalització, informació i notificacions ràpides


Tres treballadors autònoms es quedaran sense el carnet de conduir per l'acumulació de denúncies per anar entre 71 i 80 km/h. La comunicació de les primeres denúncies van trigar entre 60 i 90 dies. Aquests són tres casos greus, però podria exposar-ne molts més.

S'ha fet mala gestió del radar mòbil, i la gent, afectada o no, té clar que cal una rectificació. Una correcte senyalització, una campanya informativa i les notificacions ràpides de les denúncies, evitarien les situacions dramàtiques a centenars de famílies.

Ahir vaig rebre la trucada d'una administració superior demanant informació del cas de Torredembarra. La persona que hem parla em diu que tenim raó de queixar-nos de la mala gestió del radar mòbil.

Torredembarra té autèntics punts negres d'accidents com per exemple el carrer Ferran de Querol (carrer de La Palmera), el carrer de les Oliveres, o l'Avinguda Sant Jordi, vies on hi han vehicles que circulen a velocitats excessives, generant situacions de perill als vianants. Aquestes vies que no tenen cap tipus de control.

Com diu un bon amic, “poden matar al missatger, però el problema existeix”


diumenge, de novembre 6

Les lluites individuals són dèbils, la unitat ens enforteix!


En les darreres 48h desenes de persones s'han posat en contacte per demanar informació sobre les multes del radar. És important que participeu activament amb el front d'afectats, tant sols així podrem assolir els objectius. Les lluites individuals són dèbils, la unitat ens enforteix. Ens veiem dimarts!

dissabte, de novembre 5