dimarts, d’agost 19

Per setembre, Muntanyans II


Després d'un any convuls, on el PSC no va poder fer un govern de majoria, 9 regidores i regidors s'han posat d'acord per formar la majoria numèrica necessària. ABG ja va qüestionar la presència en aquest nou govern d'una regidora que va obtenir l'acta a través de les sigles del PSC, però ara el debat és un altre. Torredembarra te reptes immediats molt importants pel seu futur, des de la gestió de l'aigua i dels residus fins als PEMUS de Baix a Mar i del Barri Vell, passant per la reconversió n-304 i la possible solució al Pla Parcial Muntanyans II.


EL PSC mai va donar mostres d'interés real per buscar fórmules que aturessin la barbaritat de Muntanyans II, ara, l'actual i nou govern, es proposa poder assolir aquest repte. Jo celebro aquesta decisió i puc dir que ABG estarà al costat del govern per poder solucionar definitivament aquest problema. En el comunicat de premsa fet públic per l'Ajuntament, diu que intentaran esbrinar si existeixen els 10 milions d'euros als pressupostos de l'estat tal i com va anunciar en el seu moment ICV. Des d'aquí us puc confirmar que aquests diners existeixen i que va ser en Joan Herrera qui va aconseguir incloure aquesta partida.


El setembre haurà la comissió creada pel Dep. de Medi Ambient i Habitatge, per buscar les possibles solucions. Espero que tots posem el millor de nosaltres mateixos per resoldre aquest problema històric.