dimecres, de novembre 24

Obra pública inacabada



Mesos que passen i les obres públiques no s'acaben, el pavelló municipal no té la llicència d'activitat perquè li falta una sortida d'emergència, el teatre de la “Caixeta” no es pot inaugurar perquè li falta també resoldre la sortida d'emergència, al carrer Antoni Roig falten 245.000 per refer l'obra (una obra que es iniciar el 2007), al teatre municipal li falten un milió d'euros més del previst per acabar l'obra, una piscina municipal coberta que li falten 2,3 milions d'euros per tapar-la... i així anant fent. No acaben les obres, però això sí, des de la casa gran ja estan fent previsions de nous equipaments.

L'obra pública a Torredembarra és, i ha estat, un desastre. No pot ser que milions d'euros estiguin al carrer en format d'obres inacabades, cal posar damunt de la taula cada cas, on estan les dificultats i acabar d'una vegada per totes els equipaments.

I un altre tema que em preocupa és el cost de manteniment d'aquests equipaments en el futur. Ja s'ha calculat el cost per tindre oberts tots aquests i d'altres que ja s'estan dibuixant?. Cada edifici nou vol dir personal, programació, aigua, llum... despeses en definitiva, despeses que s'hauran d'assumir dels impostos dels ciutadans i de les empreses.