dimecres, de desembre 15

Torredembarra: Junts podem!




Els regidors de l'Alternativa estem gestionant, des de l'oposició, propostes, queixes i suggeriments que ens feu arribar. Tot i no governar hem pogut ajudar a resoldre moltes de les qüestions que se'ns han plantejat fins ara. El que hem detectat és que la ciutadania no busca grans polítics que els hi facin discursos o propostes de grandesa, més aviat el contrari, es busca dels regidors persones que els ajudin a poder resoldre problemes que afecten al dia a dia.

En aquest 2010 els regidors de l'Alternativa hem fet gestions directes a 218 persones, com gestionar una multa, la neteja de terrenys abandonats, aplaçar el pagament d'impostos, tramitacions a comerços, temes de seguretat ciutadana, fer de pont d'entitats culturals amb l'ajuntament, neteja dels carrers, contenidors, il·luminació pública. I temes que afecten més directament a l'economia de les persones i famílies en temps de crisi, aigua tallada, accés als serveis socials, fer de pont amb les administracions, i algun banc i caixa, per evitar el desallotjament de famílies... Aquesta gestió directe regidor/veí, és la tasca que més ens ha omplert al llarg de l'any.

L'Alternativa també s'ha preocupat de preparar propostes perquè l'Ajuntament redueixi la despesa. També estem preparant propostes per dinamitzar l'economia local recolzant als autònoms, als comerços, la creació d'espais de formació laboral, fomentar el cooperativisme -fent assessorament- i obrint la possibilitat que noves empreses puguin instal·lar-se a Torredembarra a canvi de crear nous llocs de treball.

L'Alternativa també ha treballat altres àmbits que considerem imprescindibles o importants, com és el Centre Cívic l'Escorxador, la reubicació de la nova escola, la millora del transport públic (sobretot la comunicació amb el barris més allunyats i amb el polígon industrial), l'skatepark (que no arriba) i el local pels músics.

El 2011 tindrem eleccions municipals i tenim ganes de continuar amb aquesta tasca de servei, però perquè sigui possible necessitarem el màxim recolzament possible de la ciutadania. És per això que us demanem que participeu en el procés per augmentar la presència de regidors i regidores de l'ABG a l'ajuntament. Ho podeu fer participant a les assemblees mensuals, als grups de treball, a la confecció del programa electoral, formant part de la candidatura, o senzillament donant les vostres opinions mitjançant correu electrònic o venint al despatx de l'ABG a l'ajuntament de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda.