divendres, de gener 5

Los hombres de Paco tornen a provocar a la gent de l’Auca

El moviments socials, d’esquerres, llibertaris i independentistes han tornat han tornat a patir, aquest cap d’any, les presions de la guardia civil liderada per l’agent Paco. Passaven 25 minuts de les 12 campanades de Cap d’any, que els militars es van presentar davant del Casal Popular l’Auca, demanat l’identificació de la gent, obviaré els comentaris dels agents contra la gent de l’Auca que en aquell moment estava dessitjant-se el millor per el proper any.

El 2006 ha estat un any de fortes humiliacions per part dels militars contra ciutadans que parlen altres idiomes a part del castellà, humiliacions contra qui pensa diferent al sistema, contra qui considera que Catalunya té el dret a decidir el seu futur... Un dia una companya em va avisar que havia escoltat una conversa entre militars, dient que calia tancar l’Auca per que, segons ells, “es un nido de terroristas” (sic).

El que ha de fer aquest cos es encarar els seus esforços per garantir la seguretat dels ciutadans, que prou feina hi ha al Baix Gaià, i deixar-se de represaliar als catalans i catalanes que pensem de manera diferent a ells. I si algun membre del cos militar no es troba a gust en la Catalunya multicultural, en la Catalunya de la diversitat, pot escollir altres destins de l’estat on el monolinguïsme es una realitat.