dijous, de novembre 22

Diari El Punt - Campanya ICV


ICV obre l'elaboració del seu programa electoral amb un procés participatiu


Ò.M.J.. Tarragona


ICV va presentar ahir el procés participatiu que pretén obrir l'elaboració del seu programa electoral estatal a les aportacions dels ciutadans del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


Els ecosocialistes posen a «disposició de qualsevol entitat o persona» el web www.idees2008.cat i un número de telèfon gratuït (900 101 775) per rebre propostes. «Els partits acostumen a fer els programes des dels seus despatxos i laboratoris i nosaltres plantegem un procés a l'inrevés», va declarar el cap de llista de la formació i, previsiblement, de la coalició amb EUiA, el líder de l'Alternativa Baix Gaià Lluís Suñé. El procés, que duu el lema Idees clares, justes i valentes, conclourà amb tres fòrums presencials que giraran al voltant de tres eixos temàtics: economia i ecologia, drets socials i ciutadania i, finalment, model d'Estat. Això abans que el 19 de gener la convenció programàtica faci l'aprovació definitiva amb vista a les eleccions al Congrés.


D'altra banda, la regidora de la Ràpita Amparo Pérez serà la número dos d'ICV i principal representant ebrenca en una llista on, amb tot, podria ocupar el tercer lloc si el reusenc Josep Maria Vázquez (EUiA) fa seva la segona posició.


On ja hi ha hagut canvis és a la secció local d'ICV a Reus. Montserrat Foraster substitueix en la presidència Teresa Vallverdú, que ocupava el càrrec provisionalment.