dimarts, de gener 29

ICV-EUiA, a contracorrent


En el PSC del Camp de Tarragona diu, a través d'un article d'opinió i en boca del seu candidat en Francesc Vallés, que menteixo quan acuso al PSOE de prioritzar inversions elitistes a la demarcació de Tarragona. Com a resposta el sr. Vallés em parla de les pensions dels jubilats que s'han doblat (suposo que per alguns, per que els avis i avies que dia a dia surten al carrer a buscar la llum del sol, continuen vivint amb unes pensions lamentables), també em parla del xec nadó, per un valor de 2.500 euros... No sé que tenen a veure els famosos xecs socialistes, a les inversions elitistes en les infraestructures de l'AVE en detriment d'una xarxa ferroviària digne, desconeixia que un jubilat o nadó era una infraestructura. Potser tal com diu soc un candidat despistat, i que em dedico a enganyar.


Ja es hora que els ciutadans ens deixem d'escoltar les consignes desmobilitzadores, el PSC-PSOE, ens diu que ells són l'alternativa al PP, el PSC-PSOE l'únic que disposa per la campanya electoral es el vot de la por i els fantàstics xecs. Però el PSC-PSOE també fa por, tots tenim molt clar que el PSOE vol la CIU de Duran i Lleida reforçada al Congrés dels Diputats, amb ells podran continuar fent polítiques de xecs, sense complicar-se la vida, sense buscar les solucions desde l'arrel. Per que es clar, ni al PSC-PSOE ni a CIU els interessen enfrontar-se amb els responsables de que la feina sigui precària, ni amb els que controlen el mercat inmobiliari, ni amb els que ens volen marcar la moralitat en aquest estat, no sigui que s'enfadin.


Tant sols recordar que el “bon rotllo” entre CIU i PSC–PSOE, durant aquests 4 anys, a permès fer lleis com la del sector elèctric, consolidant els beneficis de les elèctriques, o la llei del mercat hipotecari i, com no, la llei de la reforma fiscal, una llei que baixa els impostos als més rics.