dilluns, d’agost 24

Violència als carrers de Torredembarra



Divendres al vespre al carrer on visc van sonar prop de 8 trets de pistola, 8 trets que van impactar en parets, torretes i la cama d'una persona. En la direcció que anaven les bales hi havia la terrassa d'un conegut bar, 50 persones estaven assegudes sopant o fent la cervesa, el ferit era la persona que algú volia matar, el motius ningú ben bé els sap. No va anar a més, els agressors van marxar quan van escoltar les sirenes d'algun cotxe policial...


En el darrer ple vam alertar que la violència i el tràfic de drogues s'estaven apoderant de molts carrers i places de Torredembarra, la resposta del regidor de Governació va ser que estavem dibuixant un municipi irreal.


Aquest estiu la Policia Local de Torredembarra ha tingut com a prioritat perseguir als “manteros”, hem vist a la premsa el nombre de CD's decomissats i els missatges polítics dient que no s'aturaran fins acabar amb la venda il·legal.


O ens posem seriosament a tallar d'arrel aquesta escalada de violència, o aviat haurem de lamentar fets més greus i irreparables. Cal centrar esforços per aturar-los i si cal mobilitzar a la ciutadania per mostrar el malestar, ho farem.