dimecres, de juny 16

Tres anys sense acció de Govern, i festa al carrer de l'ALTERNATIVA


Queda poc menys d'un any per a les properes eleccions municipals, hauran estat quatre anys de pactes i contrapactes entre les diferents formacions polítiques, exceptuant l'Alternativa Baix Gaià. Quatre anys amb governs en minoria numèrica i amb inexistents plans d'acció de govern, tant des de les inversions en equipaments, com en política econòmica -estalvi, dinamització econòmica, ...-, passant per les polítiques que ens faci a la gent de Torre tindre la sensació real de que anem tots a una i amb ganes que sigui un referent de la comarca i del país.

La inestabilitat i la manca de projecte ha creat una mena de depressió social, de desconfiança cap a l'administració que hauria de ser la més propera als ciutadans, l'ajuntament. A aquest còctel de depressió col·lectiva cal afegir-li la greu recessió econòmica que ha tocat amb violència a la societat torrenca, fent que 1383 persones estiguin a l'atur, segons les dades de la Generalitat de Catalunya, un 25% més d'aturats que ara fa un any.

La gent que formem part de l'Assemblea de l'Alternativa Baix Gaià pensem que les dificultats les hem de reconvertir en virtuts i en noves motivacions per fer millorar el municipi. Entenem que quan hi han dificultats la unitat d'acció política hauria de ser imprescindible.

Conscients que la unitat de les formacions polítiques serà gairebé impossible per fer front a les dificultats, l'Alternativa Baix Gaià continuarà buscant fórmules per a la recerca del consens amb totes elles, en temes que considerem imprescindibles per fer avançar Torredembarra.

Aquesta recerca comporta moltes hores elaborant les propostes, buscant informació i assessorament que ens ajudin a fer una tasca el més impecable possible. Aquests darrers anys hem viscut moments de fortes frustracions, al comprovar com moltes de les nostres propostes anaven a un calaix, sense que la majoria de formacions polítiques hagin dedicat una hora per avaluar les nostres propostes. Tot i així, aquestes frustracions les traduïm en energia positiva, aquesta experiència ens ajuda a estar més forts que mai, i us podem assegurar que en tenim moltes ganes de continuar amb aquesta lluita.

Hem preparat per el dissabte 24 de juliol una festa al carrer de l'Alternativa Baix Gaià, hi haurà un sopar -el preu és de 6€- i després un concert-ball de rumba catalana amb el grup Sacromonte. Amb aquest acte volem compartir amb la ciutadania tota la feina que hem fet en els darrers anys, ho farem amb una exposició que estarà a peu de carrer durant la festa, on podreu comprovar tot allò que hem pogut fer des de l'oposició.

Per reserves:
alternativabg@gmail.com