dilluns, de març 12

ALTERNATIVA BAIX GAIÀ CONVIDA AL POBLE DE TORREDEMBARRA A PARTICIPAR EN L'ASSEMBLEA OBERTA, CONVOCADA PER DIMECRES 14 DE MARÇ

El proper dimecres 14 de març, a les 20h al bar del Casal Municipal, hi ha convocada una assemblea oberta de l'Alternativa Baix Gaià. Els regidors explicaran la feina que han estat fent durant el darrers mesos. Informarem dels punts, i decidirem el vot, que hi han a l'ordre del dia del proper ple municipal, també recollirem precs i preguntes per fer al plenari.
En els darrers mesos la feina del grup municipal ha estat molt intensa, malgrat estar a l'oposició. Hem activat i participat en moviments populars del municipi, moviments organitzats per assolir objectius concrets i col·lectius.

Tenim clar que el model clàssic d'organització política està arribant a la seva fi, i que la desconfiança de la ciutadania cap a les seves institucions és absoluta. Volem que l'ABG sigui un instrument útil per les persones, per organitzar-se i fomentar lluites justes.

A l'assemblea decidirem propostes per treballar, a fons, en els propers mesos, com per exemple:
  • Informació de la feina que hem fent durant el darrers mesos.
  • Debatrem els punts del Ple de l'ajuntament. També recollirem precs i preguntes.
  • Campanya per demanar un pla d'eliminació de barreres arquitectòniques i de millora de la mobilitat.
  • Una moció, i campanya, per demanar a l'ajuntament millorar els camins rurals del municipi.
  • Una moció demanant a l'ajuntament que es solidaritzi públicament, amb els afectats per l'estafa d'algunes entitats financeres retenint els seus estalvis. A Torredembarra, la majoria són persones grans.
  • Proposta per demanar que s'accelerin les tramitacions de les peticions d'obra menor.
  • Proposta de moció per demanar la creació d'una Oficina d'Assessorament a l'Emprenedor, i als comerciants existents al nostre municipi.
  • Propostes per el Pressupost 2012. On retallem?, quines partides s'han de reforçar?
Si vols informació del nostre col·lectiu, o participar en les nostres reunions de treball temàtiques: alternativabg@gmail.com. També ens pots trobar de 6 a 8 de la tarda, de dilluns a divendres, al despatx del grup municipal a l'ajuntament.