dimarts, de desembre 11

Torredembarra sotmesa al PP

Cal que totes les institucions del país facin un pronunciament de rebuig contra l'atac a la llengua i a la dignitat del poble català, plantejat per el ministre de Cultura, el sr. Wert. La proposta del ministre tant sols és un mostra del menyspreu constant del nacionalisme espanyol contra el poble català

Cal que el nacionalisme espanyol entengui el cansament dels catalans d'aguantar diàriament agressions i amenaces.

L'11 de setembre la ciutadania ja va mostrar la seva força, però ara ens cal que les nostres institucions agafin el sentir d'indignació popular, i mostrin públicament fermesa davant d'aquests constants atacs.

Em neguiteja el silenci de l'ajuntament de Torredembarra, governat per CIU, PP i GIT. Un pacte que permet al Partit Popular gestionar la regidoria d'Ensenyament, el mateix partit del ministre Wert i de l'expresident Aznar.

D'aquesta situació en faig responsable a CIU i al seu alcalde que, per mantenir el poder, continua amb el pacte amb el PP.

Estem en temps de valentia i de posicionaments clars davant del futur de Catalunya. El PP és un partit amb un missatge clar i contundent; vol una Catalunya espanyolitzada i sotmesa a l'estat.

Ara cal que CIU, i en concret CIU de Torredembarra, es defineixi.