diumenge, de març 4

Muntanyans II, rebels fins al final!



Darrerament s’està fent demagògia. És una demagògia interessada. Es fa córrer que la gent de l’Alternativa donem per perduda la guerra de salvar Muntanyans. D’escampar aquesta afirmació s’estan encarregant algunes persones del carrer i, a nivell polític, l’ADT, organització política que lidera una regidora que va votar a favor del projecte urbanístic tantes vegades com va fer falta. Fins i tot, el dia de l’aprovació va alertar de possibles actuacions jurídiques per a qui votés en contra. I ara apareix com la defensora de Muntanyans II... En la darrera revista de l’ADT, podeu comprovar l’amnèsia de la regidora. Tot plegat digne de fer un estudi antropològic.Malgrat aquesta nova campanya per a desprestigiar la feina de l’ABG, nosaltres continuem endavant, recolzant totes les iniciatives que serveixin per a aturar el projecte. Recolzem el treball d’ERC des del Parlament Europeu, recolzem les iniciatives jurídiques de la PSM, recolzem el treball des del carrer de l’Assemblea de Joves del Baix Gaià i, com no, també ens autorecolzem, el nostre propi treball, malgrat que sembli que sàpiga greu,que no haguem abandonat mai aquesta lluita.

El 14 de març estaré a Madrid. Per cert, el viatge me’l pago de la meva butxaca. Que ningú pugui dir que Muntanyans II costa un "duro" aTorredembarra. Intentarem desbloquejar la situació de la compra dels terrenys. Anirem assessorats i recolzats pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat. Si haguéssim abandonat no hi aniríem… Estem treballant amb un advocat especialitzat en aquests temes i estem preparant novetats en l’àmbit jurídic… I, com no, estem preparant mobilitzacions al carrer per continuar emprant la pressió popular com a instrument de lluita.

Respecte a la crítica d’incloure el canyissar de la zona verda del Pla Parcial a Muntanyans II, cal dir que és una proposta del Consell Municipal de Sostenibilitat, feta en el seu moment.