diumenge, de juny 24

Muntanyans II, la gran mentida


Durant els pocs dies que l'ABG i el PSC ens vam reunir per poder formar part del nou govern de l'Ajuntament, un dels temes per part de l'ABG era el posicionament del nou Ajuntament vers el conflicte de Muntanyans II. Voliem garanties que el PSC i ERC apostarien clarament per fer gestions per intentar aturar el Pla Parcial Muntanyans II. En les dues primeres reunions que haviem tingut amb el PSC, semblava que aquest tema es podria resoldre, els negociadors del PSC van mostrar voluntat escrita per intentar fer un Ajuntament que treballés en sentit contrari al que havia fet fins ara... fins que en la darrera reunió va aparèixer "l'aparato político" del PSC-PSOE liderat per l'actual regidor d'Urbanisme, SR. Ramon Ripoll. Aquest senyor es va carregar en 10 minuts tots els acords que haviem arribat.


Durant dues setmanes he pogut veure els dos PSCes, el dialogant, el de d'esquerres... i el PSC impositiu, favorable a urbanitzar Muntanyans II i "lo que haga falta". Per desgràcia, el PSC intransigent és el que domina el partit torrenc. Aquests dies hem vist que les coses no han canviat i Muntanyans II ha estat trinxat per les màquines, com a mesura de "xuleria impositiva" contra el moviment antiurbanització.


La gent de l'ABG volem que la societat civil retorni a les mobilitzacions, estem a l'espera que la Plataforma Salvem els Muntanyans ens convoqui al carrer per mostrar amb contundència el nostre rebuig al projecte urbanístic, i per exigir l'aplicació de les dues mocions aprovades en el ple de l'Ajuntament de Torredembarra.