diumenge, de juliol 29

La visió del Ple del dimarts, per part d'un jove de 17 anys



El diumenge es el dia que intento renovar el blog, disposo de temps i les polsacions es rebaixen el suficient. Avui em tocava parlar del ple del dimarts passat, ón es va poder viure les incoherències i les actituts de polítics, que avui em reservo d'expresar. D'aquest ple s'ha fet ja molta literatura, la premsa ha fet un fort seguiment, sempre es d'agraïr, i els blocaires han donat la seva, i respectable, visió. Aixi doncs, poc em queda dir que no sigui dir, que la lluita contra Muntanyans II continua més viva que mai.


Tanco aquest post amb la visió d'un jove torrenc de disset anys, en Sergi Batet.


"l'única lluita que es perd, es la que s'abandona"




Be, avui es un dia de moltes coses. Ahir em va n donar una gran noticia, i es que he aprovat la teorica de conduir a la primera...si soc un crak no kal ni k u digueu...jjajajaj bueno deixiem les bromes i nem a lo serio.


Ahir a les 8 de la tarda, començava a la sala de ples de l'ajuntament, un ple extraordinari per parlar de diferents projectes de la regidoria d'urbanisme i alhora debatir i votar la mocio que havia presentat l'alternativa, (si voleu saver quin es el contingut d'aquesta només heu d'aran al blogspot del Lluís Suñé que es http://lluissunye.blogspot.com/ i el de l'alternativa baix gaià que es http://alternativabaixgaia.blogspot.com/).


Bé el debat va començar sobre les deu de la nit. Va ser un debat intens on en primer lloc, i despres de que en Lluís exposés el contingut i el perque de la mocio van anar succeint els diferents partits politics. Primer el PP, que va exposar que ells s'abstendrien, el per que pregunten-li al seu regidor, ja que la seva velocitat produeix una somnolencia profunda apart que sèn va per les branques i no se l'enten. Després arriba el moment de l'agrupacio, els quals van dir que la mocio tenia la rao per no es podia demostrar i per tant s'abstendrien si no es retiraven els punts 1 i 4 que eren els que demanaven la paralització de les obres. Psc i Erc, seguin les seves tendencies de passotisme politic van decidir votar que no ja que no volien merders amb la justicia. CIU amb la valentia que ultimament estan posant amb muntanyans II van votar que si, i els seu cap de llista va argumentar que prefereix estar inhabilitat durant 7 anys que no pas que es faci una desgracia amb muntanyans.


L'alternativa en vista del percal, van demanar dos minuts, per reunirse fora del ple per debatre si retiraven els punts 1 i 4. En acabar la reunió, l'alternativa va tornar al ple disposada a sotmetre a votació la mocio al complet. La mocio no va prosperar ja que nomes ciu i abg van votar a favor, pp i l'agrupacio es van abstindre (dins del que cap, un gran avenç que un partit espanyolista i un completament fet de constructors mig ajudessin a prosperar la mocio, però ERC que tot i dir que defensaven els muntanyans va votar que no i PSC amb la seva cobardia van votar que no i aixo o va eliminar tot. Només recordar que amb aquesta mocio no s'acaba tot i que encara es possible que ho aconseguim!!


Una coseta abans d'acabar: A en Lluís i al Iris dir que ahir van fer una actuació grandiosa i on van demostrar que no hi ha por amb muntanyans. I a tota la gent que esta donant suport a aquet fet que es diu Muntanyans II i que ahir van estar foten-l'hi canya i presio aquells que es van negar a reconeixer la obvietat, i es que MUNTANYANS II ES UN ERROR.


Se que em deixo molta gent que ahir va estar donat suport i ara dire a tothom que recordi: Siscu Mercadé ( http://fracenscmercade.blogspot.com/) i a la diversa gent de l'alternativa, a l'alcalde d'Altafulla, al cap de llista de l'alternativa per Renau, a la gent de la plataforma salvem els muntanyans, i a la gent del poble que va decidir fer força contra muntanyans.


TOTS UNITS HO ACONSEGUIREM!!!!