diumenge, de juliol 1

Una nova etapa per l'ABG





Aquesta setmana s'obre una nova etapa per l'ABG, després de dos anys i mig formant part del Govern ara ens toca treballar desde l'oposició, amb una gran i notable diferència, l'ABG ja no serà l'organització d'un sol regidor, si no que ens presentem amb el reforç d'una segona regidora, que qui la conegui, sap que no serà precisament una persona que passi per l'Ajuntament sense pena ni glòria. Qui conegui a l'Iris Gual sabrà que Torredembarra disposa d'una regidora coherent, treballadora, amable, quan s'ha de ser amable, i que serà i fins i tot agressiva, quan toqui ser-ho.


Personalment estic molt animat i engrescat davant la nova etapa de l'ABG, crec que podem treballar per Torredembarra desde l'oposició, sense complexes i sempre en positiu. Tenim l'intenció de dedicar moltes hores en la tasca de regidors a l'oposició, preparant mocions i propostes que, sota el criteri de la nostra Assemblea, serveixin per millorar la nostra petita ciutat. Estarem presents en totes les comissions de treball, en les Comissions del Consell Municipal de Sostenibilitat, (ho sento per els regidors que els hi molesta la Participació Ciutadana) farem especial seguiment en les polítiques d'urbanisme (plans parcials, PEMU's, zones verdes...).


Per acabar aquest post, vull traslladar el meu agraïment a totes les persones que heu fet possible l'ABG, a aquells que el 2003 vau confiar en crear el col.lectiu, a tots aquells que al llarg dels darrers 4 anys us heu sumat, i a tots aquells ciutadans, molts anònims, que ens heu dipositat la vostra confiança amb el vostre vot, a tots, a totes, gràcies!