dilluns, de març 3

Amunt la rebel.lia!



S'acosta el dia de les eleccions, com a novetat tenim que les enquestes diuen que el PSOE del Jose Bono i del Rodriguez Ibarra està a punt de guanyar les eleccions per majoria absoluta, no cal dir quines conseqüències sorgirien d'aquesta nova situació política, anticatalanisme, transvassisme, els Rodriguez i Barra ho tenen clar, si guanyen per majoria absoluta, faran patir a les catalanes i catalans una nova época similar a la majoria absoluta del PP. Cal recordar que el PP amb minoria també deia ser amic dels catalans, però quan va tenir la majoria parlamentaria, va repartir a tort i dret contra els interessos del nostre pais.


Aquests dies a la demarcació de Tarragona hem pogut comprobar que el PP no es una dreta normal i europea. En el continent la dreta no fa por, es normal, es democràtica, amb les seves propostes econòmiques i amb el seu model social, però a l'Estat Espanyol, la dreta, la dreta anomenada Partit Popular, fa por. La dreta espanyola aglutina encara als hereus dels que van guanyar la guerra civil, hereus que encara mostren les seves urpes antidemocràtiques, i qüestionant el propi sistema democràtic. A Tarragona hem vist com un dels seus dirigents va fer un article carregant la seva intolerància contra la meva manera de vestir i contra els meus pensaments. El Partit Popular ho ha arreglat desautoritzant l'opinió d'aquest dirigent tarragoní, però en cap dels casos el destitueix, aceptant mantindre dintre de les seves files un personatge sinistre que no reconèix els valors de la democràcia. Uns juguen el paper de polítics demòcrates bons, i d'altres fan la feina bruta.


Jo demano a la població, demano a la gent de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona una resposta contundent davant de l'agressió i de l'intolerància d'aquest dirigent del Partit Popular, us demano que dipositeu massivament el vostre vot a ICV-EUiA, un vot rebel, d'il·lusió i de lluita transformadora. Utilitzem la democràcia per fer-los fora!