dimecres, de març 26

La moció de censura d'Altafulla tira endavant



Decididament Altafulla continua convulsa, la regidora d'AUPA dies enrere deia que no signaven la moció de censura, (dimarts de la setmana passada) però que demanaven la dimissió de l'alcalde. Avui AUPA ha signat la moció de censura, juntament amb PSC, PP, Fonxo i IDEAL (quin nom més esotèric), l'argument del canvi d'opinió d'AUPA es... TATXANT!, que l'alcalde no a dimitit de les seves funcions.


Voilà, dirien el francesos, vet aquí l'estratègia del AUPA (Patxi), perdoneu avui l'humor negre em traspua la pell. Volien que no es notés les ànsies per entrar a governar, i com ho fem per que no “canti” tant?, “jastà” deuria dir l'estratega del partit, diem que no recolzem la moció, però demanem que l'alcalde dimiteixi i si no dimiteix en uns pocs dies, “jastà”, ja tenim l'argument definitiu per fer la moció i governar!.


Ah!, i que quedi clar, el Partido Popular i el Partit dels “Socialistes” de Catalunya, cada dia van més agafats de la ma, repartint-se el poder del nostres municipis, per que desprès ens diguin, els del PSC i els del PSOE, que els del PP fan por (SIC).


Apa, siau!