dimarts, de novembre 25

Rellançar Alternativa Baix Gaià-EPM



El 2003 ens presentàvem a les eleccions municipals a Torredembarra i Altafulla, amb la voluntat d'aportar coses noves a la política municipal dels nostres pobles. El 2003 vam presentar candidatures a Altafulla, La Pobla de Montornès, Roda de Berà, Renau, Vespella de Gaià i Torredembarra. Aquests anys les candidatures han anat treballant en el sentit de defensar la terra i les seves persones amb radicalitat democràtica. Hem tingut fracassos i ens hem equivocat moltes vegades, però també hem encertat en d'altres propostes que avui són realitat.

El nostre llenguatge i discurs ha calat entre els partits polítics, -ara tots tenen assemblees-, i això és positiu. ABG no funciona com una organització tradicional, no hi ha directors d'orquestra ni músics que segueixin les ordres, el model de treball d'ABG es molt senzill, reunions de treball i assemblees per decidir tot, també el vot i l'explicació del vot als plenaris. No som ni millors ni pitjors que la resta d'organitzacions polítiques, però treballem des de la il.lusió de poder aportar propostes que ajudin a millorar els nostres pobles i la nostra comarca.

Som d'esquerres i catalanistes (dret a l’autodeterminació, ja!), algun defecte teníem que tenir, però orgullosos de formar part d'aquesta terra que ens acull, ens dona la vida i la il·lusió per aixecar-nos cada dia. La gent d'ABG volem ser lliures, volem continuar somiant, continuem pensant en que un altre món es possible. A les properes eleccions ens volem presentar, i ho farem, als 11 municipis del Baix Gaià, volem omplir d'il.lusió, de catalanisme i de justícia social tots els racons de la nostra comarca.

Construïm l'Alternativa!