dimecres, de maig 6

IBI, intel.lectualitats i pencar



Ahir vaig penjar la noticia que publicava el diari El Punt sobre el fraccionament del pagament del rebut de l'IBI, l'article deia que era proposta d'Alternativa Baix Gaià, i això es ben cert. Pensem que fraccionar el pagament comporta dues avantatges, donar facilitats al ciutadà per poder complir amb el pagament amb menys dificultats, fet que possiblement farà que l'ajuntament tingui més garanties d'ingressos.


Tot i així el decret signat per el regidor d'hisenda es queda a mig camí de la nostra proposta, considerem que limitar el pagament a dues vegades és insuficient. Considerem que s'hauria d'obrir la possibilitat de poder fraccionar més vegades el rebut, facilitant encara més que la ciutadania pugui pagar el rebut de l'IBI. No és per fer grans festes, però el cert es que aquestes petites mesures poden ajudar a moltes famílies.


La gent vol palpar que els seus representants polítics es posen a la pell dels problemes dels ciutadans, i des dels despatxos molts cops no es fa. Les persones que tenim el privilegi de ser representants de la ciutadania a les institucions podem fer moltes petites coses per alleugerar les dificultats del dia a dia, es més, tenim l'obligació de fer-ho.

Pensar, debatre i consens, sí, però tenim que ser humils. L'autotorgament del títol d'intel·lectual i d'estar per damunt del be i del mal, fa que els raonaments arribin a fantasies inaplicables. Aquest any faré 40 tacos, i tinc que dir que l'intel·lectualitat entesa com s'intenta vendre m'aburreix a quotes abismals, El cas de l'IBI es un clar exemple, l'intel·lectualitat d'aquest poble havia previst una mesura tant senzilla, com humana, de fraccionar el pagament de l'IBI?. Siguem realistes, Pensar, debatre, consens... i pencar!


Tot està per fer i tot es possible... si es penca.