dilluns, de març 22

CEIP MIRADES - per una ubicació coherent



La proposta de fer l'escola en terrenys de Malla XIII es va fer el 2007, a data d'avui no ha passat res -no s'ha fet l'escola-, i ara que s'està estudiant la possibilitat de buscar una ubicació més coherent per les nenes i nens -evitant centenars de desplaçaments diaris- i més raonable perquè s'evitaria l'eliminació d'una zona verda, la crítica és que pot retardar la construcció ocasionant greus perjudicis a les nenes i nens.

Amb el retard que porta la construcció de la quarta escola, també es podria haver criticat mesos enrere el seu retard. Però no, es quan la gent de l'ABG fa una proposta que cal qüestionar-la. Nosaltres ens mantenim en el posicionament, cal posar l'escola on toca -buscant la proximitat dels usuaris-, cal respectar les zones verdes que contemplen els plans parcials i no fer-les desaparèixer per “art de màgia”.

La quarta escola es va portar a Malla XIII perquè no hi havien terrenys d'equipaments en altres indrets del municipi -versió de l'equip de govern d'aquell moment-. Espero, i en poc temps, que aviat puguem disposar d'una nova ubicació de l'escola, en terrenys d'equipaments céntrics i respectant les zones verdes existents.