dijous, de març 11

Torredembarra un poble en moviment: Skate Park, una necessitat!




Ja està! Ahir skaters, pares, mares i veïns es van manifestar per mostrar el desencís per no veure fet el desitjat Skate Park. Va ser un acte tranquil, on els joves van expressar la necessitat de disposar d'un equipament que els permetria practicar aquest esport amb garanties, i que evitaria les concentracions massives de patinadors a les places dures del municipi, ocasionant greus perjudicis als veïns i veïnes.

L'anècdota d'ahir va passar a la Plaça de Cal Llovet, un indret on els joves es concentren habitualment. Havíem quedat amb un equip de TV3, que volia agafar imatges dels joves patinant, així com declaracions de pares/mares del nens i nenes i si podia ser, declaracions de veïns afectats. Quan el periodista, càmera inclosa, estaven rodejats pels joves, va aparèixer una veïna que volia explicar les molèsties que ocasionaven els joves. Va haver-hi discussió davant de les càmeres, els joves l'acusaven de llençar coses des del balcó, i ella, com era lògic, els acusava de deteriorar la seva salut per culpa dels constants sorolls. Els joves li van explicar que estaven allí amb TV3 per què reclamaven un lloc on poder practicar l'skate sense molestar, la reacció de la senyora (molt espontània) va ser que ella hi estava d'acord, i que a més s'afegia a la manifestació. Aquesta senyora va encapçalar la manifestació, juntament amb joves que portaven mesos discutint. I es que parlant, la gent s'entén!

Agraeixo el comportament dels joves -ahir vau donar una lliçó-, els pares i mares ,-per recolzar els objectius dels vostres fills-, agraïments també per la feina de la Policia Local, -tot van ser facilitats-, i finalment també agrair la presència de molts mitjans de comunicació que gràcies a ells, avui tothom sap que Torredembarra necessita l'Skate Park amb urgència.

Alguns enllaços:

Protestes sobre rodes. DelCamp.cat
Un centenar de manifestantes reclaman en Torredembarra un 'skate park'.
ABC
Los jóvenes de la Torre reivindican la creación de un skate park.
Diari de Tarragona