dimecres, de desembre 13

Felicitats Fèlix


NOTA DE PREMSA

El regidor d’ABG d’Altafulla, Fèlix Alonso, nomenat Director general de Relacions Institucionals del Govern de la Generalitat

Des de l’Alternativa Baix Gaià-EPM (ABG-EPM) ens omple de satisfacció el fet que el nou govern d’Entesa i especialment el president José Montilla i el conseller Joan Saura hagin pensat en el nostre regidor a Altafulla, Fèlix Alonso Cantorné, com un dels tarragonins que seran membres del govern de la Generalitat com a director general de Relacions Institucionals. També celebrem que des d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) s’hagi proposat en Fèlix Alonso per estar en la part de dalt de la macroconselleria de Joan Saura.

Segurament s’ha valorat la feina feta en els quasi 4 anys dins l’ajuntament d’Altafulla, al capdavant d’un equip que és la segona força més votada i la capacitat de treball d’una gent que ha impulsat una sèrie de propostes progressistes des de l’oposició.

El nomenament de Fèlix Alonso com a càrrec del govern és incompatible per exercir de regidor municipal si bé seguirà treballant dins l’Alternativa Baix Gaià encara que no des de l’ajuntament. El seu lloc serà ocupat pel periodista Francesc Farré que fins ara era president de l’Associació veïnal de Ronda-Safranars i que pertany a ABG des del seu inici i està vinculat a la vida social d’Altafulla des de fa 12 anys. Francesc Farré s’afegeix a la feina del grup municipal en el que queda com a portaveu el regidor Robert Aceña.


Altafulla, 12 de desembre de 2006