divendres, de desembre 21

El millor equip de Catalunya


Al ple d'ahir vam poder veure, i viure en directe, com l'equip de govern tanca els ulls davant una gran i greu evidència, la regidoria d'Urbanisme està en KO tècnic. Tothom veu que "el millor equip de tècnics de Catalunya" paraules del regidor d'Urbanisme, no funciona. Hem vist com el Pavelló Municipal s'inunda sempre que plou, ocasionant perdues econòmiques importants, el motiu de les inundacions es la seva ubicació, situat en la part més baixa del barri de Sant Jordi, en uns terrenys que no estan adecuats per canalitzar les aigues. Malgrat tot, el regidor d'urbanisme diu que la culpa es de l'empresa constructora.


Malgrat de no reconèixer l'error d'haver fet l'adecuació de l'entorn, abans de fer l'edifici, ara, tenen previst fer el Teatre Municipal en terrenys que, segons la memória de tots, circula amb força les aigues de pluja. Un cop més, s'ha donat el vist i plau, a fer una obra pública sense preveure l'adecuació de l'entorn abans de fer l'edifici.


Calen mesures urgents per redreçar l'actual situació de l'urbanisme de Torredembarra, però que quedi clar que la responsabilitat no recau exclusivament amb el Regidor d'Urbanisme, si no que en són responsables tots els membres de l'equip de govern per permetre amb els seus silencis l'actual situació.