divendres, de febrer 13

Expectació per el projecte de l'Escorxador

Estic content per l'expectació que ha creat el treball que han fet els companys i companyes d'ABG respecte a la proposta de rehabilitació de l'Escorxador, una proposta que s'ha fet des del treball col·lectiu. L'acte de presentació que farem el proper dimarts serà l'inici d'un procés participatiu on demanarem a la societat civil i al teixit associatiu, la seva ajuda per millorar la proposta que presentem. Però la feina d'ABG no es centra únicament amb l'Escorxador. Estem treballant molts altres temes que considerem imprescindibles per Torredembarra, i que al llarg de l'any anirem exposant a la ciutadania.

Tot això ho fem per que considerem que a Torredembarra ens falta la fàbrica de les idees. Considerem que treballem sense planificar i sense pensar globalment el futur del municipi en tots els àmbits. Torredembarra necessita urgentment crear aquesta fàbrica d'idees, amb taules i espais de treball, que busquin consens per planificar i prioritzar el futur. Nosaltres ja ho estem fent.

Des del meu bloc animo a la ciutadania a formar part d'Alternativa Baix Gaià, us animo a formar part de les nostres comissions de treball. Porteu les vostres preocupacions, les vostres il·lusions, les vostres propostes per millorar el poble que vivim i estimem. No esperem que ens facin la feina, fem-la!