dimecres, de setembre 9

Espanya prohibeix la consulta... i envia la Falange


Fa poques hores la justícia espanyola ha decidit ratificar la decisió d'aturar la consulta popular d'Arenys de Munt, a més han tingut l'enginy de permetre la manifestació de la Falange. És més que evident que les decisions judicials són fruït de les decisions polítiques del govern instal·lat a la meseta. El que tenia que ser una consulta de pa sucat amb tomàquet i oli, i que tant sols els quatre “hooligans” de l'independentisme haguéssim fet ressò del fet, ara s'està convertint en un boom polític de conseqüències encara per avaluar.


L'actitud d'Espanya està fent que aquest matí molts mitjans de comunicació internacionals hagin trobat una notícia sucosa... la suposada democràcia espanyola tremola quan un poble de 8.000 habitants ha decidit fer una consulta.


El que caldria és esbrinar qui assessora al govern central en les decisions per aturar el referèndum d'Arenys de Munt, penso que li tindríem que fer un monument en les places dels nostres pobles, gràcies a ell el conflicte català s'està internacionalitzant.


Enviar a la Falange en comptes de l'exercit no està gens malament, -us imagineu tancs i fusells en mig del poble?, ui, que diria l'Obama, el Sarkozi i la Merkel.. no queda bé-. Però carai, enviar als de la falange, amb les seves camises blaves i símbols del franquisme, ja no queda tant malament.
Apa, a esperar que passa les properes hores, això promet!