dimarts, de gener 19

Normalitat democràtica a Torredembarra


Ahir l'alcalde de Torredembarra va retirar les competències a la regidora declarada trànsfuga. El govern es queda en minoria, una situació present en molts municipis catalans. No cal fer sonar les campanes d'ingovernabilitat, ara venen dies i mesos en que tots haurem de posar un punt de responsabilitat política perquè Torredembarra pugui avançar, i això vol dir que el govern haurà de fer un esforç per buscar el consens de l'oposició per tirar endavant els temes importants del municipi, com també caldrà fortes dosis de col·laboració per part del partits que estem a l'oposició.


Torredembarra ja ha tingut dos governs dins d'aquest cicle de quatre anys, entre tots tenim que evitar un tercer, sobretot pensant en la ja més que feble credibilitat que tenim les organitzacions polítiques davant de la ciutadania.


Caldrà doncs que immediatament l'equip de govern posi damunt de la taula aquells temes imprescindibles per fer governable Torredembarra, i ara mateix estic pensant en el pressupost municipal del 2010.