dimecres, de gener 13

Sanitat a Torredembarra, una vergonya.


Avui surt publicat al notíciesTGN una entrevista al sr. Joan Maria Adserà, Director General de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. En la darrera pregunta del periodista “En quins projectes està treballant ara la Xarxa de Santa Tecla?”, el sr. Adserà respon “Entre d’altres, estem construint el nou centre d’atenció primària (CAR) de Vila-seca, la nova residència de l’Arboç i un nou CAP al Vendrell, a Calafell i a Segur de Calafell. També acabem d’aconseguir el finançament necessari per construir la residència per a gent gran a la zona de Ponent de Tarragona. I ara hem d’estudiar l’ampliació i millores del servei a Torredembarra”


Doncs home, aprofito per dir que ja era hora!, ara cal esperar -espero que no massa temps- per veure les millores al centre d'assistència de Torredembarra. Hauria de caure la cara de vergonya a més d'un del servei que s'està donant!


Ah! i ja que el sr. Adserà va ser un dels caps visibles de la campanya “Tots som Tarragona” que demana/exigeix la capitalitat de Tarragona de la nova vegueria, aprofito a demanar-li que utilitzi les mateixes energies per garantir la sanitat als pobles del Baix Gaià i del conjunt del camp.