dilluns, d’abril 12

POLÍTICA MUNICIPAL, PETITS I GRANS REPTES


TARJETA RESIDENT
Estem al mes d'abril i la targeta de resident anual per aparcar encara no està disponible, ocasionant greuges a les persones que viuen en carrers amb dificultats per estacionar el vehicle. Cal una solució immediata.

NETEJA TERRENYS
En els darrers mesos vam gestionar la queixa d'alguns veïns de Sant Jordi preocupats per la brutícia de terrenys privats, l'estiu de l'any passat un d'aquests es va cremar. De moment hem resolt un dels terrenys abandonats, queda pendent el terreny situat entre els carrers Passatge Petúnia, C/Begònia i Avd. Sant Jordi.

SKATE PARK
Després de la manifestació de joves que practiquen l'esport de l'skate reclamant una instal·lació digne, ara toca accelerar el procés per assolir l'objectiu del nou Skate Park. El procés pot donar resultats aviat.

LOCAL D’ASSAIG PER A GRUPS DE MÚSICA
Ens hem reunit amb músics de Torredembarra, representen a 10 grups de música, que demanen disposar, a hores, d'un local per fer els seus assajos sense molestar al veïns. Hem iniciat el procés per negociar una solució per aquesta demanda.

ESCORXADOR
Continua el treball per a que el Nucli Antic de Torredembarra disposi d'un Centre Cívic per als ciutadans i entitats del poble, així com, resoldre la necessitat de la nostra colla castellera de disposar d'un espai digne per créixer com a entitat.

ANTENES TELEFONIA MÒBIL
La nostra proposta per regular les antenes de telefonia al terme municipal comença a donar resultats. Des de l'ajuntament ens consta que s'està treballant seriosament aquesta problemàtica. Si tot va bé, aviat podríem veure desaparèixer les aparatoses antenes que hi han en alguns edificis i que tanta desconfiança està generant a la ciutadania els possibles efectes a la salut.

CEIP MIRADES I MALLA XIII
Gràcies a la pressió inicial dels veïns de Clarà per defensar la zona verda de Malla XIII, el CEIP MIRADES podria disposar d'una nova ubicació, molt més cèntrica, evitant així centenars de desplaçaments de les nenes i nens. Ja que la majoria d'aquests viuen al centre del municipi. Hem buscat el consens polític, el consens amb el Departament d'Ensenyament i amb la direcció del CEIP MIRADES. S'està fent bona feina, aviat, esperem, els resultats.

PARADA BUS CENTRE DE REHABILITACIÓ
Ja es pot anar al Centre de Rehabilitació amb el bus urbà, gràcies a la petició de la ciutadania. Ens han arribat propostes de noves parades que estudiarem i proposarem a l'ajuntament.

PLAQUES NOMINATIVES PER A VEHICLES CONDUITS PER PERSONES AMB MINUSVALIES
Després de la retirada d'aquestes plaques, l'ABG, a petició de ciutadans afectats, va demanar el retorn d'aquestes plaques. Després de reunions amb l'ajuntament es va arribar a un acord i avui la majoria de persones afectades, ja tornen a disposar de la plaça garantida aprop de les seves cases.

PROJECTE DE 31 LLOCS DE TREBALL
La Generalitat de Catalunya, dins de les mesures per pal·liar els efectes de la crisi, ha creat un projecte per crear llocs de treball temporals a tots el municipis de Catalunya. A Torredembarra li toquen 31 llocs amb contractes de 6 mesos. Estem pressionant per a que no es perdi aquesta oportunitat.

IBI FRACCIONAT
Recordar que la nostra proposta de fraccionar el pagament de l'IBI, finalment es va acordar un fraccionament de tres parts. L'ABG volíem poder fraccionar encara més el rebut, depenent de les dificultats econòmiques de cada família. Tot i així estem contents del consens i del seu resultat.

ESCOMBRARIES
Celebrem el procés pel contracte d'escombraries, esperem que s'acceleri i que aviat els ciutadans puguem disposar d'un servei realment útil i higiènic.

Si vols més informació o vols col·laborar amb l'Alternativa Baix Gaià envia'ns un correu a
alternativabg@gmail.com o bé truca al 977 640 025 i marca l'extensió 417 (pots deixar un missatge i ràpidament ens posarem en contacte amb tu). Per les tardes de 18h a 20h t'atendrem des del despatx del nostre grup a l'Ajuntament.