dimarts, de novembre 2

Ofensiva del Partit Popular contra la llengua catalanaLa setmana passada el PP va iniciar, o reprendre segons es miri, una creuada contra la llengua catalana. L'argument és la sentència del Tribunal Constitucional i l'objectiu del PP és no perdre vots en benefici d'organitzacions com la PxC i Ciudadanos. De moment amb els seus recursos ja han aconseguit que els reglaments de la Diputació de Lleida i de l'Ajuntament de Barcelona hagin quedat suspesos. Ara, anuncien una onada de recursos a totes les institucions catalanes, siguin Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions, Universitats, etc... Cal recordar que molts d'aquests reglaments que volen eliminar, van ser votats favorablement per regidors i diputats del PP en el seu moment.

Fa pocs dies, abans de l'ofensiva del PP, en un programa de ràdio em preguntaven quins partits quedaven exclosos per l'Alternativa Baix Gaià per els possibles pactes postelectorals a nivell municipal, i la meva resposta va ser justament la del Partit Popular, entenent que mentre aquest partit continuï agredint al poble de Catalunya calen mesures d'aïllament. I em refermo amb aquest pensament, el PP guanya eleccions humiliant al poble de Catalunya, a la seva cultura i llengua, i això no ho podem permetre.

No puc entendre que grups catalanistes puguin governar amb el suport de partits que ja es plantegen, seriosament, eliminar l'autonomia catalana.