dilluns, de gener 31

Apunts breus i telegràfics...

Foto:Quan tallàvem carreteres....

APUNT 1: CEIP MIRADES, si hi havien els terrenys i els diners, perquè no es va fer?, doncs això, estem entrant en la precampanya electoral.

APUNT 2: També CEIP MIRADES. Una escola on el 95% dels alumnes son fills de famílies immigrades. L'ajuntament no pot tancar els ulls, tenim que posar els mecanismes per ajudar, i facilitar, la integració a la societat torrenca.

APUNT 3: Els treballadors de la neteja viària ja porten 4 mesos sense cobrar. En el darrer ple vam escoltar que no era el nostre problema. Els carrers estan més bruts que mai.

APUNT 4: Torredembarra continua apostant pel turisme gairebé com a única indústria. No hem vist cap projecte per engrescar l'economia local.

APUNT 5: Els pagesos es queixen que els camins rurals estan fets una merda, i que en canvi els camins d'Altafulla i La Pobla de Montornès cada any es fan millores importants.

APUNT 6: Els vestigis de l'economia del totxo encara són visibles, esquelets d'edificis, urbanitzacions abandonades i destrossades, casetes d'immobiliàries obertes convidant a que hi hagin més accidents com el que vam viure l'any passat.

APUNT 7: Iniciem el 2011 sense pressupost municipal, sense cap pla d'estalvi...