dimecres, de desembre 21

APUNTS ALTERNATIUS

Plaça Mossèn Joaquim Boronat: Vam presentar una moció demanat millores a la plaça. De moment no tenim notícies que hagin iniciat el projecte.

Falques publicitàries a ONA LA TORRE: Vam presentar una moció demanant que la ràdio municipal pogués emetre publicitat. De moment silenci per part de l'ajuntament.

Regulació de la publicitat als carrers: Vam presentar una moció demanant la regulació de la publicitat al carrer, augmentant els espais on les entitats i col·lectius puguin fer difusió dels actes que organitzen. De moment no sabem rés de la seva aplicació.

Pressupost municipal 2012: Acabem l'any, com ja és habitual, sense debatre i aprovar el pressupost municipal. En canvi el patronat de Cultura ja ha aprovat el seu pressupost, sense tindre coneixement de quants diners disposarà realment en el pressupost 2012.

Tertúlies a la ràdio municipal: Felicitem als gestors d'ONA LA TORRE per els 12.000 oients, però ens agradaria que en les tertúlies hi hagués alguna persona vinculada al nostre col·lectiu. Ens consta que la resta de partits polítics tenen representants.

Radar mòbil: Encara no hi ha una solució definitiva, l'ajuntament s'ha compromès a trobar una solució. Felicitem als centenars de ciutadans que han tingut la valentia d'organitzar-se en una sola veu per denunciar aquesta injustícia.

Mercat ecològic: Felicitem als seus impulsors, esperem que l'Ajuntament de Torredembarra tingui la suficient visió per recolzar i ajudar a consolidar, aquesta magnífica iniciativa.

Caritas: Ens consta el titànic esforç que està fent aquesta entitat, per fer front a les desesperades demandes de molta gent afectada per la crisi. Demanem a l'ajuntament molt més recolzament.