dimecres, de gener 24

ERC fot canya a l'ABG

Amics, els que van votar a favor del Pla Parcial Muntanyans II i els que van votar a favor de la seva reparcelació fa poques setmanes, ens foten canya. Estan molestos amb el manifest que es va llegir en la darrera manifestació i ens el atribueixen a l'ABG, confonen l'Assemblea de Joves del Baix Gaià amb les joventuts de l'ABG, tant de bó ho fossin!, peró no ho són. Ens veiem aquest vespre a les barricades a les 7h., ay, perdó a l'Auca, salut i combat!




ERC acusa Iniciativa de «fer volar coloms» sobre Muntanyans però no posa en dubte el pacte de govern



A.P.. Torredembarra


ERC de Torredembarra va contestar ahir a les acusacions que se li van dirigir durant l'última manifestació en contra del pla parcial Muntanyans II, celebrada el 7 de gener passat i convocada per l'Assemblea de Joves del Baix Gaià. Com a resposta a les crítiques del manifest de la protesta, en què s'assegurava que els republicans havien tingut «una doble moral», ERC va criticar ahir en un comunicat l'actitud d'Iniciativa i «les seves derivacions locals» –l'Alternativa Baix Gaià (ABG), en el cas de Torredembarra– entorn del polèmic projecte urbanístic.

Segons la formació, que al municipi forma part del govern municipal gràcies al pacte subscrit amb PSC, els independents GIT i la pròpia ABG, els ecosocialistes han fet «volar coloms» sobre Muntanyans.



FALSES EXPECTATIVES
L'alcaldable d'ERC a Torredembarra i primer tinent d'alcalde del consistori, Gerard Ciuró, va afirmar que «la feina d'Iniciativa sobre Muntanyans no ha estat la més encertada», tant des del consistori com des del Departament de Medi Ambient, i va acusar els ecosocialistes d'aixecar expectatives «que després no s'han complert». Amb aquestes paraules Ciuró es refereix a les afirmacions fetes per la formació sobre la possibilitat que el Ministeri de Medi Ambient comprés part dels terrenys afectats pel pla, opció que la ministra Cristina Narbona va descartar.

ERC, que va convidar Iniciativa i l'ABG a «treballar seriosament» per aturar el pla, va defensar la seva actitud en contra del projecte i va justificar el seu vot favorable a l'aprovació del pla parcial l'any 2004 com a «exercici de coherència amb l'establert al pla general».



AL MARGE DEL PACTE
El regidor de l'ABG i responsable de la cartera de Medi Ambient, Lluís Suñé, va defensar el treball de la formació i d'Iniciativa, i va destacar que va ser l'únic partit que va votar en contra del pla.

Tant Ciuró com Suñé, però, van desvincular la polèmica de l'acord de govern. «Ens havíem de defensar, però tanquem aquí la polèmica», va dir el republicà, mentre que Suñé va defensar el pacte com «el millor govern que es podia tenir després de les municipals».