dilluns, de febrer 26

Dia de reunions i de telèfons


Avui he tingut reunió amb el cap de la Policia Local, han estat presents 3 membres de l’Assemblea de Joves del Baix Gaià. La reunió, en tot moment cordial, ha servit per exposar la problemàtica dels darrers dies, i trobar sol.lucions inmediates, però també per refrescar la memoria dels mesos que portem aguantant l’actitut d’alguns agents de la Guardia Civil, tinc que agraïr el to positiu del responsable de la Policia Local, he quedat amb ell demà de bon matí, ja que disposarà de més dades del “merder” creat per l’agent de la Guardia Civil.

També hi han hagut contactes amb la Subdelegació del Govern, amb l’intenció de que intervinguin per aturar l’actitut provocadora de l’agent, jo proposo que sigui destinat a la Patagònia, de les converses amb la Subdelegació de moment no les faré públiques.

En el moment d’escriure aquest post em trobo amb més de 150 visites, quan la xifra normal es al voltant de 50. Aixó confirma l’interés dels blocaires per aquest afer, també he vist comentaris en altres blogs, molts de suport, algun acusant al joves de ser els agressors del local de CIU i fins i tot el plantejament de ser un muntatge… Hi ha material gràfic que demostren com juguen aquests senyors, hi han desenes de persones, de totes les edats, que es senten represaliats per l’actitut de l’agent Paco.

Quan la seu de CIU va ser pintada, la majoria de partits polítics ens vam solidaritzar amb el partit polític afectat, espero que ara passi el mateix… o potser no és el mateix?