diumenge, de setembre 23

Lluís Suñé, únic candidat a cap de llista d'ICV per la demarcació de Tarragona




El 29 de setembre, el Consell Nacional d’ICV proclamarà oficialment els caps de llista de les diverses circumscripcions. En el procés d’eleccions primàries que s’està duent a terme a ICV per tal d’anomenar els candidats que concorreran a les eleccions generals, Lluís Suñé, regidor de l’Ajuntament de Torredembarra, ha aplegat més d'un centenar d'avals a la seva candidatura.

En el procés d’eleccions primàries que s’està duent a terme a Iniciativa per Catalunya Verds per tal d’anomenar els candidats que concorreran a les eleccions generals de març de 2008, Lluís Suñé, regidor de l’Ajuntament de Torredembarra, ha aplegat prop d’un centenar d’avals a la seva candidatura procedents dels d’adherits i adherides de la formació ecosocialista per encapçalar la llista a la demarcació de Tarragona. Suñé, d’altra banda, ha estat l’única persona que s’ha presentat a aquestes primàries, i interpreta els avals rebuts, procedents d’agrupacions d’ICV del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, com una mostra del consens de l’organització a l’hora d’encarar la pròxima campanya electoral. D’acord amb la normativa interna d’ICV, per participar a les primàries cal un mínim de cinquanta avals, xifra que Suñé ha superat àmpliament.

El pròxim dia 29 de setembre, el Consell Nacional d’ICV proclamarà oficialment els caps de llista de les diverses demarcacions. Amb tota probabilitat, Joan Herrera, actual portaveu al Congrés dels Diputats, repetirà com a candidat per Barcelona.

Lluís Suñé és portaveu de l’Alternativa Baix Gaià (ABG), col·lectiu vinculat a ICV, i va ser regidor de Medi Ambient i Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra entre 2004 i 2007. Durant el mateix període va exercir també de vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès. En l’actualitat és regidor a l’oposició a Torredembarra.