dimecres, de gener 28

La gent de l'Alternativa Baix Gaià treballa, i punt





Dijous passat al migdia, abans d'anar a la Comissió Informativa, vaig sentir, des del despatx, com un regidor afirmava que Lluís Suñé disposava del projecte del Pàrquing Filadors, Segons ell, ABG tenia un projecte que no disposaven la resta de partits polítics de l'oposició. És més, a la mateixa Comissió Informativa va preguntar a l'equip de govern si havia donat informació del projecte a algun partit de l'oposició. Evidentment, la resposta es clara i contundent, ABG no disposava del projecte, i no el tenim per que senzillament no l'havíem demanat. Em pregunto, hi ha algun problema que un grup municipal demani informació a les diferents regidories que conformen el govern?, i si l'haguéssim demanat, i el tinguéssim?.

Els equips de governs -del color que siguin- haurien de crear mecanismes per fer participar (treballar) als partits de l'oposició. Quan aquests mecanismes no hi són, la nostra obligació -com a mínim la gent d'ABG així ho entenem- és anar a buscar la informació suficient per poder aportar les nostres habituals pluges d'idees, amb una clara finalitat, ajudar a què tot el que es faci des de l'Ajuntament de Torredembarra, pugui ser el més positiu per a la ciutadania.

Dit això, no totes les regidories de l'actual equip de govern treballen igual alhora de facilitar informació i de demanar opinió sobre les tasques que s'estan fent. Cal recordar que en el darrer ple ABG va insistir molt amb les mancances, al nostre entendre, que hi ha en els diferents espais de participació. Concretament ens preocupa, i molt, l'actual situació del Patronat de Cultura i del Consell Municipal de Sostenibilitat.

En matèria d'Urbanisme, cal dir que constantment estem demanant informació en projectes que creiem que podem fer aportacions -La Sort, antiga N-340, PEMU's...- com també ens il·lusiona poder aportar idees a la rehabilitació de l'Escorxador.

El funcionament d'ABG es molt clar: prioritzem les comissions de treball dins de l'organització, -aquest dimarts a la nit ens reuníem per preparar propostes a la rehabilitació de l'Escorxador-. Les organitzacions polítiques han de treballar com considerin millor per el seu poble. La gent d'ABG ja ho tenim decidit... innundar l'ajuntament d'idees i propostes que puguin ajudar a millorar casa nostra, Torredembarra.