dimarts, d’agost 11

Arenys de Munt: 13 de setembre, acte de democràcia participativa



El 13 de setembre el poble d'Arenys de Munt podrà expressar en les urnes quina voluntat té sobre el futur de la nació catalana. Una moció presentada per el Moviment Arenyenc per a l'Autodeterminació i aprovada en el ple de l'ajuntament, ha fet que Arenys de Munt sigui el primer municipi dels Països Catalans que s'atreveixi a fer una consulta als seus ciutadans preguntant sense embuts “Està d’acord que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?".


Revisant la premsa espanyola intueixo que podem haver problemes, ja que hi han alguns mitjans que magnifiquen la noticia i la plantegen com l'inici del trencament d'Espanya. Tant el govern central com organitzacions feixistes, coincideixen que poden prendre mesures contra la consulta popular.


A Arenys de Munt l'alcaldia és de l'ENTESA, organització on milito, des d'aquí tot el meu suport a l'ajuntament per la valentia de tirar endavant la consulta popular. Per molt que es vulgui criticar, el que passarà a Arenys de Munt el 13 de setembre serà un acte de llibertat i de democràcia participativa.