dimecres, de novembre 25

Jordi Fàbrega, un home lliure




Ahir a la reunió del Secretariat d'EPM ens ho anunciava i avui ja surt a la premsa catalana i espanyola, l'alcalde de Sant Pere de Torelló (Osona) i President de l'Entesa pel Progrés Municipal (EPM) Jordi Fàbrega, ha fet un decret d'alcaldia on permet a l'entitat que organitzarà la consulta sobiranista al municipi, utilitzar les dependències municipals, contradient les amenaces de l'estat que exigeix als ajuntaments que no cedeixin dependències municipals per fer les consultes al considerar-les il·legals.



Jordi es justifica utilitzant articles de la mateixa constitució espanyola, on diu que queda garantida la llibertat d'expressió, la lliure reunió... a més de considerar que els locals municipals pertanyen a la ciutadania. Una actitud que segur li provocarà un allau de crítiques ferotges per part dels “demòcrates” espanyols en les properes hores. De moment els primers en reaccionar han estat els de CIUDADANOS, que ja demanen la seva inhabilitació, i de ben segur que avui d'altres organitzacions polítiques s'afegiran a la ratzia contra l'alcalde.



Dir que em sento orgullós de la valentia política d'en Jordi Fàbrega. Orgullós de pertànyer a les EPM, organització municipalista, catalana i, com es pot comprovar, amb un President coherent amb les seves idees i pensaments, Jordi un home lliure.