dijous, de novembre 26

Reunió de treball de l'Escorxador



Ahir ABG de Torredembarra es va reunir en la primera comissió de treball per assolir l'objectiu de fer de l'antic escorxador un centre cívic i ocupacional. Va ser una primera reunió que vaig viure amb molta alegria personal veient, i escoltant, les diferents intervencions de les companyes i companys del col·lectiu. Una reunió amb molta gent i amb molt d'interès per assolir l'objectiu.


Quan diem que l'escorxador ha de ser un centre cívic i ocupacional, ho traduïm pensant en crear un espai on la colla castellera Nois de la Torre pugui fer els seus assajos amb comoditat i amb tots els serveis necessaris, pensem en uns espais polivalents -sala de reunions, d'actes, de projeccions, aules...- per ser utilitzats per les entitats i col·lectius del municipi, pensem en uns espais on s'haurien de fer cursos de formació -tenim el model de Cambrils- i pensem en un espai cívic on la ciutadania d'un barri històric pugui relacionar-se amb normalitat.


També hi ha damunt de la taula la possibilitat que des de l'Escorxador es faci un servei de suport als emprenedors, fent assessorament i orientació per crear noves empreses..., i dins del debat -i de l'engrescament en les propostes- va sorgir l'idea de treballar per crear a Torredembarra un Viver d'Empreses.


Hi han idees, gent i il·lusions... us animo a participar-hi! alternativabg@gmail.com