dilluns, de novembre 27

Comunicat Assemblea de Joves del Baix Gaià


Acabo de rebre aquest petit comunicat d'agraïment de l'Assemblea de Joves del Baix Gaià, tant sols és un reflex de les sensacions d'ahir d'impotència i de ràbia. Però està clar que la gent del carrer hem de saber com reaccionar davant d'aquestes actituds i, la millor resposta és la intel.ligència. Crec que aquesta ha de ser la nostra actitud davant provocacions com les que vam haver de patir. La constant presència d'aquesta gent no ens ha de fer renunciar als nostres somnis, a la nostra manera de ser, a la nostra voluntat de transformar un món que avui no ens agrada. Els joves d'avui tindran la resposta del demà, i tots hem de lluitar per garantir que els nostres joves pensin i actuin lliurement, amb respecte, però lliurement.

Bones companys. Primer de tot voliem demanar-te Lluís que es fessis arribar aquest missatge d'agraïment a l'Ana i la Susana de les quals no disposem el correu per comunicar-nos-hi.

La gent de l'Asseemblea hem decidit fer-vos un missatge d'agraïment per haver vingut a donar la cara quant estàvem allà. La veritat és que quant han sortit del cotxe ens haguerem hagut de dirigir alguns de nosaltres a ells, però alguns altres estàvem un poc alterats degut a les circumstàncies. Volem donar les gràcies sobretot a l'Ana per haver-se dirigit amb tanta valentía cap a ells quant s'acostàven, i sobretot també al Lluís i a la Susana que han estat allí i s'han identificat. Us estem molt agraïts per la vostra actitud solidària, de veritat, i també a la gent que allí present ha vingut a acompanyar-nos en la identificació. En tot cas ens esteu donant exemple per apendre a saber com hem d'actuar nosaltres, al cap i a la fi és el joc del gat i la rata.

Sabem que segurament no n'hi ha per tant, però com que no se'ns han passat per alt alguns detalls de la vostra actitud hem cregut que valia la pena fer-vos-ho saber i donar les gràcies.

Salut a tothom! La campanya continua!