dimecres, de desembre 10

Transport públic i social, la lluita continua!



El gener del 2005 va entrar en vigor la Llei del Sector Ferroviari, una llei que obria la porta a la fragmentació, i privatització, del servei que fins llavors oferia RENFE com a empresa pública. El sindicat CGT va fer una campanya per denunciar el procés, ens explicaven que la privatització repercutiria directament en la seguretat del servei, en l'augment de les tarifes i en la degradació de l'ocupació, fomentant la precarietat de les treballadores i treballadors. CGT a més, denunciava que es fomentaria la inversió en el transport elitista, AVE, en detriment de la xarxa convencional. Aixó ho denunciava CGT al llarg de l'any del 2004, avui les previsions s'han complert amb escreixos.


Però CGT no renuncia a que les coses puguin canviar. Ara que ja es visualitza el desastre de l'actual servei ferroviari volen intensificar la lluita, i per que això sigui possible tenim que unir esforços, tots, per la dignitat del transport públic del Camp de Tarragona.


El divendres 12 de desembre, companys de la CGT es tancaran a l'estació de Valls per denunciar l'actual situació. I el dia 20 de desembre, al matí, hi haurà una concentració davant de l'estació de Tarragona. No podem deixar que lluitin sols, tenim que organitzar-nos i recolzar les accions dels companys de la CGT.


No a la privatització, sí al transport públic de qualitat!