dijous, de novembre 26

Reunió de treball de l'EscorxadorAhir ABG de Torredembarra es va reunir en la primera comissió de treball per assolir l'objectiu de fer de l'antic escorxador un centre cívic i ocupacional. Va ser una primera reunió que vaig viure amb molta alegria personal veient, i escoltant, les diferents intervencions de les companyes i companys del col·lectiu. Una reunió amb molta gent i amb molt d'interès per assolir l'objectiu.


Quan diem que l'escorxador ha de ser un centre cívic i ocupacional, ho traduïm pensant en crear un espai on la colla castellera Nois de la Torre pugui fer els seus assajos amb comoditat i amb tots els serveis necessaris, pensem en uns espais polivalents -sala de reunions, d'actes, de projeccions, aules...- per ser utilitzats per les entitats i col·lectius del municipi, pensem en uns espais on s'haurien de fer cursos de formació -tenim el model de Cambrils- i pensem en un espai cívic on la ciutadania d'un barri històric pugui relacionar-se amb normalitat.


També hi ha damunt de la taula la possibilitat que des de l'Escorxador es faci un servei de suport als emprenedors, fent assessorament i orientació per crear noves empreses..., i dins del debat -i de l'engrescament en les propostes- va sorgir l'idea de treballar per crear a Torredembarra un Viver d'Empreses.


Hi han idees, gent i il·lusions... us animo a participar-hi! alternativabg@gmail.com