dimecres, de març 24

Torredembarra, endavant


El procés participatiu està portant resultats. Portem setmanes que arriben diàriament moltes peticions de ciutadans fent consultes, suggeriments o queixes. Sobretot ens arriben temes que porten temps sense una solució o resposta. Ens sentim bé quan el telèfon sona o el correu electrònic s'omple de missatges de persones que no coneixem, o que mai s'havien acostat. Donar resposta a tot el que ens arriba no es fàcil, però la mateixa il·lusió ens porta a dedicar-hi moltes hores -ens podreu trobar habitualment cada dia a les tardes-vespres a l'ajuntament-. I així continuarem, treballant amb il·lusió i força per fer d'altaveu d'aquelles petites qüestions que preocupen al ciutadà, tingui 80 anys o en tingui 14.

Som petits i som conscients que ens caldrà una major presència a l'ajuntament per posar en marxa el nostre projecte per Torredembarra, hores d'ara estem preparant una proposta per dinamitzar, i potenciar, l'economia local que segur que sorprendrà. Una proposta elaborada per bons especialistes en aquesta matèria i que crec que ajudarà, seriosament, a que Torredembarra pugui aguantar millor les crisis econòmiques.

Segur que en els nostres criteris hi han errors, segur que en el futur ens equivocarem, però el que ningú ens pot treure són els nostres somnis, uns somnis que, si un dia disposem de suficient presència a l'ajuntament, posarem en marxa.