dimecres, de juliol 1

Ràdio Municipal



Ahir es va acabar la primera etapa de la ràdio municipal de Torredembarra, una etapa que acaba amb una dada important, 3.000 oients diaris. -Ràdio El Vendrell, municipi amb 35.517 habitants, 20.000 més que Torredembarra, 2.000 oients-. Aquesta dada ens diu que alguna cosa s'ha fet bé, per molt que alguns hagin volgut crear una imatge distorsionada. Tot i així estic d'acord que en la vida hi tenen que haver canvis i s'ha d'avançar, però no de la manera que s'ha fet. Si ABG hagués fet aquests canvis, possiblement se'ns acusaria de tindre tics dictatorials amb tints de comunisme. Però no, no ho han fet els independentistes-comunistes, ho han fet els “demòcrates”, els constitucionalistes-unionistes, i això sí que està bé.


Aquests dos anys d'Ona la Torre, hem vist com mig poble ha passat per els micròfons, des dels amics de la petanca a l'escriptora novella, des dels jubilats fins als joves que defensen alternatives d'oci, o el programa dels castellers, o el programa de country... Una ràdio municipal l'ha de fer el poble, mai els polítics.


Desitjo la millor de les sorts al nou responsable de l'emissora municipal, persona que també la considero bon professional, el conec de fa molts anys i des d'aquí li faig un prec: fes la ràdio de totes i tots.