dimarts, de juliol 28

Temes que ens preocupen



Aquesta és la "xuleta" dels temes que vam plantejar en el darrer ple...


PLE ORDINARI JULIOL DE 2009


PATRONAT DE CULTURA – FESTA DEL QUADRE
Agrair a l'Ajuntament, concretament a l'Alcalde, per no posar impediments alhora d'organitzar les festes alternatives. Així com donar les gràcies al Regidor Juan Pérez per posar els mitjans municipals. Tot i així volem preguntar a la regidora de cultura si el missatge l'ha rebut i si pensa rectificar, sobretot en el funcionament de la Comissió de Festa Major.


COMISSIONS DE TREBALL
Continuem demanant que hi hagin comissions amb contingut, on les organitzacions polítiques puguem portar les nostres propostes. En el darrer ple ho vam demanar i ho tornarem a fer en el proper.


PARC DE BOMBERS
Tenim coneixement que Torredembarra pot acollir un Parc de Bombers permanent els 12 mesos de l'any, sabem que la Generalitat de Catalunya disposa del projecte i dels diners per fer la inversió, però està esperant que l'Ajuntament de Torredembarra faci la cessió de terrenys municipals. Teniu ja els terrenys?, si els teniu, on?, quan fareu la cessió?


CASERNA MOSSOS D'ESCUADRA
Es evident que a Torredembarra tenim problemes de seguretat ciutadana, i que la Policia Local té dificultats per garantir el servei, i la seguretat, en tot el municipi. S'han fet gestions per demanar al govern de la generalitat que Torredembarra disposi d'una caserna de la policia catalana?.


SEGURETAT CIUTADANA
Aquests dies hem vist a la premsa que la Policia té ordres de fer un especial seguiment de la venda ambulant. Considerem important que es facin actuacions per complir la llei, però... amb les limitacions que tenim considerem que la venda ambulant és un mal menor -no crea sensació d'inseguretat ciutadana- en canvi els robatoris i el tràfic de drogues en els carrers .alguns d'ells molt cèntrics- estan a l'ordre del dia. Li demanem que amb els recursos humans que disposem a la Policia Local siguin utilitzats en temes que realment preocupen a la ciutadania.


RECOLLIDA SELECTIVA
Fer la selectiva crea beneficis a l'ajuntament, beneficis que considerem que s'han de reinvertir en incentivar a la ciutadania per que recicli. Demanem a l'Ajuntament que reposi els contenidors a tots els ciutadans que així ho demanin, així com bosses d'orgànica. Dir que les botigues de Torredembarra no disposen de bosses d'orgànica, exceptuant una botiga que ven unes bosses que diuen que són per recollida orgànica i no ho són.


BRUTÍCIA DE LA RASA
Ens han fet arribar que la Rasa, la que fa de frontera amb Altafulla, està més bruta que mai. Us demanem que feu una actuació ràpida, sobretot abans que arribin les pluges d'agost. Tenim que evitar que els pagesos es vegin afectats per la sortida de La Rasa.


ZONA BRUTA
C/Pescadors fins el pas soterrat està brut


PISCINA MUNICIPAL
Els horaris de juliol encara són de l'hivern, fent que la piscina municipal estigui tancada els diumenges. També dir que la piscina de La Pobla és el 50% més barata.


PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
Us felicitem per la campanya publicitària dels Pressupostos Participatius, però ens preocupa l'estat de les propostes que van guanyar, totes estan en estudi.


CENTRE D'ASSISTÈNCIA PRIMARIA (CAP)
Ens van dir que a l'estiu es posarien mòduls prefabricats, no hi son. Considerem que el reforç d'estiu és insuficient.


CONTRACTACIÓ PERSONAL
Proposem crear un reglament de funcionament de les borses de treball. Per evitar dubtes.


TRANSPORT PÚBLIC
El mes passat us vam demanar una ampliació dels horaris, avui us demanem que per fomentar el transport públic, es facin targetes d'abonament. (cas Calafell).


FONT "ORNAMENTAL" PLAÇA MOSSEN JOAQUIM BORONAT
Està en un estat lamentable, demanem la recuperació, o bé treure-la.


CARRER DE LA SORT
Senyal que no es pot entrar, que es compleixi!


ALTERNATIVA BAIX GAIÀ