dimecres, de juliol 4

Tema pactes, tema tancat!


Ja han passat uns dies desde que l'Assemblea de l'ABG va decidir donar per tancat el cicle de negociacions per entrar a formar part del nou equip de govern. Ara ja no cal donar-hi més voltes, la sobirania de l'Assemblea es la que marca els criteris que tenim que seguir els regidors de l'ABG, hores d'ara ja es igual els motius, no ens hem entés i punt.


La decisió de l'Assemblea de l'ABG ha de ser respectada, com també tenen que ser respectades les decisions de la resta de partits polítics, siguin quines siguin les seves decisions, la nostra feina es respectar-les. Com ja he dit anteriorment, l'ABG s'està preparant per treballar desde l'oposició durant els propers 4 anys, i es que en qualsevol democràcia la feina de l'oposició es important i vital.


Tampoc es tant greu que un govern gestioni amb minoria, sempre i quan tingui la capacitat de treballar desde el consens, aixi com, també serà important una oposició que tingui la capacitat de ser receptiva amb les propostes que es puguin considerar un bé per el nostre municipi. Ara el més important es que ens posem a treballar, seguint els criteris del col.lectiu, i tots els debats d'entrar, o no, al govern, deixar-los per d'aquí 4 anys.

Ah, l'imatge res té a veure amb l'escrit, forma part d'una campanya de col.lectius mallorquins, en defensa de la llengua, identitat i cultura de Mallorca.

Salut!