divendres, de febrer 8

Construïm un nou futur


Demà marquem l'inici de la precampanya i campanya de la coalició, estarem a Tarragona, serem els que serem, però ho farem amb força, amb la dignitat que caracteritza a la nostra gent, a la gent dels territoris, a la gent que lluita per un món millor. Justícia social i territorial, país, dignitat, rebel.lia, són paraules que estaran presents durant l'hora que duri l'acte.


Us convido a que vingueu, no us demanarem que ens voteu, ni que ens digueu que som els millors en rés. Som persones, amb els nostres defectes i virtuts, amb les nostres contradiccions, amb els nostres errors, no tenim la "vareta màgica" per solucionar-ho tot, però sí tenim, la força dels nostres ideals.


Ens veiem demà a Tarragona!


Acte de presentació de la candidatura que encapçala Lluís Suñé a Tarragona


12h Acte públic de presentació de la candidatura d’ICV-EUiA a les eleccions al congrés dels diputats. Dissabte, 9 de febrer, a Sala d’actes de la Cooperativa Obrera de Tarragona (c/ Fortuny 23). Intervindran: Lluís Suñé, cap de llista; Juan Manuel Patón, número 2; Amparo Pérez, número 3; i Raül Romeva, diputat al parlament europeu.