divendres, de febrer 29

El govern de Torredembarra manipula la premsa local



Llegeixo el mensual gratuït local, el Diari de la Torre, i veig que jo vaig defensar aprovar el pressupostos municipals a canvi de rebaixar el pressupost del Patronat de Turisme. De fet aquesta versió també em va arribar a través de l'afirmació de la regidora de Turisme en una reunió del patronat, estava present la regidora de l'ABG, l'Iris Gual.


En primer lloc vam votar en contra del pressupostos municipals, per que els vam considerar més de dretes que mai, malgrat governar el PSC i ERC. El pressupost municipal, va ser analitzat per dos economistes col·laboradors habituals de l'ABG, i tots dos van tenir les mateixes conclusions, PSC i ERC local no tenen filosofia de polítiques d'esquerres. Amb aquests arguments l'Assemblea local de l'ABG, i després de dues reunions de treball, va considerar que calia votar en contra un pressupost que ni el Partit Popular s'hagués atrevit a fer, es més, considerant que el PP local es molt més progressista que els partits que governen. A partir de la decisió assembleària, el regidors vam assumir la responsabilitat de votar en contra del pressupost, tant sols un exemple, el pressupost actual permet gastar-se 55.000 euros en una festa de dos dies, en canvi el govern “progressista” del PSC i d'ERC, dedicaran 30.000 euros en la regidoria de Benestar Social per els 12 mesos que té un any. Tant sols aquest exemple, demostra que aquest pressupost es de dretes.


I respecte a la campanya que està fent aquest govern de posar l'ABG contra el petit comerciant, dir que es una estratègia barata i lamentable, l'ABG és una organització política que hem defensat amb radicalitat política els interessos dels comerciants, vull recordar que l'ABG va ser l'única formació política local que va votar en contra d'obrir noves superficies comercials, si no es feien abans polítiques per refermar i potenciar el petit comerç, cal recordar el cas MERCADONA, on tots els partits polítics, tots els que diuen defensar el petit comerç, van votar a favor de la seva obertura. D'aquesta campanya manipuladora i lamentable, el que em sap més greu es que utilitzin al Diari de la Torre i al seu responsable, per llençar mentides. Em sap greu que l'Antoni Vilà hagi estat enganyat impunement, des d'aquí la meva solidaritat.


Malgrat tot, aquests partits encara tenen la cara de demanar-nos reunions, per poder entrar l'ABG en l'actual equip de govern, BOTIFARRA!