dimarts, d’octubre 6

Transformacions socials. no ens podem quedar al marge


Aquest dies hem vist la proposta pel nou paviment del carrer nou, una modificació del projecte que no ha passat per un acord de plenari, ni explicada -tècnicament- als grups de l'oposició. Dies de ressaca castellera, quina diada la de diumenge!, dies de molts moviments a les organitzacions polítiques i dies de certes friccions entre agrupacions locals. Dies d'orgull per veure com un artista torrenc autista, l'Abel Fusté, triomfa a la ciutat de Tarragona amb la seva exposició de dibuixos i pintures.


Dies d'il·lusió, per que avui l'Arga Sentís serà presentada com a candidata a les primàries d'ICV a la ciutat de Tarragona, molt ben rodejada per companys i companyes que junts, faran que ICV torni a ser una organització amb representació municipal -començo la porra, 2 regidors-. Dies d'il·lusions per que demà reiniciem l'assemblea d'ABG de la comarca amb energies renovades, i dies d'alegria per la feina de la Plataforma Salvem la Platja Llarga, aconseguint que l'estat retiri el projecte.


Diuen que tot està per fer i que tot és possible, i així farem, aglutinar i sumar rebel·lia ciutadana per fer realitat les petites transformacions socials, no ens podem quedar al marge!