dissabte, de febrer 13

MALLA XII: Publicat a delCamp.cat

Veïns de Torredembarra recullen signatures per conservar una zona verda de Clarà

El consistori pretén construir en aquesta zona la quarta escola

Sergi ZC - Torredembarra (Tarragonès)
12 de febrer de 2010
Al centre de la imatge, els dos regidors d'ABG a l'Ajuntament de Torredembarra
Al centre de la imatge, els dos regidors d'ABG a l'Ajuntament de Torredembarra
delCamp.cat

Veïns de la zona verda de Malla XII (Clarà), a Torredembarra, i el grup municipal d'Alterntiva Baix Gaià (ABG), iniciaran una recollida de signatures per aturar el projecte aprovat pel consistori que pretén convertir aquesta zona en un espai d'equipaments, amb l'objectiu de construir-hi la quarta escola. Recordem que el Ple de Torredembarra va aprovar la modificació puntual de Pla General i seguidament fou ratificat per la Comissió d'Urbanisme de Tarragona el juny de 2009. L'únic partit que va votar-hi en contra fou precisament ABG, que argumentà "que calia respectar totes les zones verdes existents al municipi, i que la quarta escola es tenia que ubicar en terrenys d'equipaments cèntrics".

Tant veïns com ABG comparteixen amb l'Ajuntament la necessitat d'ubicar definitivament la quarta escola -la qual a hores d'ara està instal·lada en un pàrquing proper a la zona esportiva-, però opinen que "eliminar qualsevol zona verda, és un frau per als ciutadans".

Per tot això, el grup opositor demana que la nova instal·lació s'ubiqui "en els espais d'equipaments que, per llei, disposen els diferents plans parcials del municipi" per conservar així la zona verda de Malla XIII i qualsevol altra zona verda del municipi.